Klub maminek se posouvá do další fáze svého života. Buďte u jeho dalšího vývoje.

Čas plyne jako voda a společně s vašimi ratolestmi pomalu dospíváme i my. Už dávno jsme vyrostli z dupaček a pomalu nám začínají být malé naše první bačkůrky. Usoudili jsme proto, že je na čase, aby se Klub maminek posunul do další fáze svého vývoje.

S velkou radostí vám proto oznamujeme, že jsme spustili web ve zbrusu novém kabátě. Budeme však potřebovat vaši pomoc.

Inspirujte se

Našim cílem je, abyste spolu se svými dětmi mohla prožívat svět všemi smysly.

Z toho důvodu jsme oslovili maminky, které se vedle péče o děti věnují oblastem výživy, podpory správného vývoje či výchovy. Jsou to maminky, které nás baví svým přístupem k mateřství a otevřeností, s jakou o něm mluví. To ony pro vás budou pravidelně na Klub maminek přidávat příspěvky, které vás budou bezpochyby každý den inspirovat.

Nepochybujeme o tom, že i vy každý den, strávený spolu s vaším mrnětem, získáváte spoustu zajímavých zkušeností. Proto budeme rádi, když si své postřehy a nápady nenecháte pro sebe a budete přidávat příspěvky vlastní. Nový Klub maminek by měl být prostorem, kde můžete sdílet své zlepšováky, videa, fotogalerie ze zajímavých výletů nebo třeba dětské recepty.

Nechceme dělat nové diskuzní fórum, těch je na internetu dost. Spolu s vámi chceme vytvářet prostor, kde získáte radu ohledně péče o děťátko nebo jeho výživy. Prostor, kde budete objevovat stále nové podněty a na oplátku pak inspirovat ostatní maminky. Věříme, že každá maminka má co říct. Neváhejte proto a podělte se o své zkušenosti.

My za Hami můžeme slíbit, že vás budeme pravidelně inspirovat dětskými recepty prostřednictvím našich šikovných poradkyň Lucky a Miri. Každý zážitek totiž začíná spokojeným bříškem.

Spoluvytvářejte Klub maminek

Nyní máte jedinečnou možnost spoluvytvářet nový Klub maminek od jeho úplného počátku. Nový web jsme zatím spustili ve zkušební verzi a rádi bychom vás požádali o pomoc. Vy nás nyní můžete inspirovat, jak ho dál vylepšit.

Pište nám do 6. června své připomínky, pomozte nám odhalit šotky na webu nebo nám poraďte, jaká témata nebo autoři by se na webu měli objevovat.

10 nejužitečnějších podnětů odměníme.

Své tipy, rady a připomínky nám můžete napsat zde

Děkujeme za zájem, soutěž už je však u svého konce