Je čas zahájit hodinu vaření! Připravte si kuchařské čepice, zástěry a vařečky a pusťte se do díla. Za asistence svého kuchtíka uvařte třeba kaši s jablečným pyré.

Krok prvníPříprava jablek na pyré

Očištěné a oloupané jablko nakrájíme na kousky a uvaříme do měkka (10 až 15 min). Necháme zchladnout a rozmixujeme v mixéru.

V případě, že zrovna nemáte domácí ovoce, můžete se spolehnout na naše ovocné přesnídávky.

Krok druhýPříprava pyré

Přidáme 4 až 5 lžic vody z vaření anebo vychlazené převařené kojenecké vody. Pokračujeme v mixování, dokud nevytvoříme hladké pyré.

Krok třetíUvaříme kaši a vmícháme hotové pyré

Dle návodu připravíme dětskou kaši, do které následně vmícháme hotové pyré a trochu skořice.

Sladká měkčí jablka se lépe vaří