Lahodná jáhlová kaše s dýní a ovocem zahřeje a potěší bříško malého objevitele
Krok prvníPříprava surovin
Dýni a ovoce nakrájíme na menší kousky, které uvaříme v páře do měkka. Jáhly uvaříme podle návodu.
Krok druhýPříprava kaše
Uvařené jáhly přecedíme a přibližně třetinu jáhel rozmixujeme tyčovým mixérem. Uvařené ovoce a dýni propasírujeme vidličkou na požadovanou strukturu a zamícháme do kaše z jáhel. Kaši zjemníme s podle návodu připraveným kojenckým mlékem, aby měla příjemnou hladkou strukturu.
Část ovoce si můžeme nechat stranou na zdobení kaše
Krok třetíPodáváme
Podáváme v mističce jako chutnou snídani a ozdobíme zbylým ovocem a dýní.

Gynekoložka Tereza
Maminčiny vychytávky
Jitka z Vývoje dětí
těhotenství
výživa a strava
vývoj
pro spokojené bříško
výchova