Pusťte se s námi do lahodného receptu a uvařte si #HamiPoItalsku

Krok první Mixujeme

Lístky bazalky pečlivě umyjeme, osušíme a vložíme do mixeru spolu se dvěma polévkovými lžícemi ricotty, trochou extra panenského olivového oleje, piniovými oříšky a dvěma lžicemi horké kojenecké vody a vše rozmixujeme.

Upozornění: pokud jste ořechy ještě nezaváděli, pak je vynechejte a přidejte trochu více oleje.

Krok druhý Vaříme těstoviny

Hami Viaggio d’Italia dětské BIO těstoviny kachničky uvaříme v kojenecké vodě dle návodu uvedeného na obalu.

Věděli jste, že..? Hami Viaggio d´Italia dětské BIO těstoviny jsou vyrobeny z vysoce kvalitní tvrdé BIO pšenice semoliny, kterou pečlivě vybíráme u italských farmářů z oblasti Apulie a Toskánska, kde se rodí ta nejkvalitnější pšenice na našem kontinentu. Těstoviny jsou zcela bez konzervantů a umělých barviv dle zákona a jsou obohaceny o vitamín B1.

Krok třetí Podáváme

Hotové “al dente” těstoviny smícháme s hotovým pestem a podáváme.

Pro děti starší 2 let můžeme přidat lžíci strouhaného parmezánu.