Medové vánoční perníčky ze špaldové a žitné mouky
Z uvedených ingrediencí vypracujete vláčné těsto, které se nelepí na vál. Těsto není nutné nechávat odležet, můžete rovnou vypichovat tvary. Ingredience vyjdou na jeden plech perníčků (dle velikosti tvarů). Pečeme na 180° C cca 7-10 minut.
Zchladlé perníčky můžete nazdobit rakytníkovou polevou - vymačkejte šťávu z přemrzlých rakytníkových plodů a přidejte najemno namletý třtinový cukr do požadované hustoty na zdobení.
Tip nutriční specialistky: pro vysoký obsah vlákniny je lepší dodržet poměr špaldové a obyčejné bílé mouky 1: 1.

 Gynekoložka Tereza
Gynekoložka Tereza
 Spokojené bříško
Spokojené bříško
 Maminčiny vychytávky
Maminčiny vychytávky
 Jitka z Vývoje dětí
Jitka z Vývoje dětí
 Fyziotrenér Vojta
Fyziotrenér Vojta
 těhotenství
těhotenství
 výživa a strava
výživa a strava
 vývoj
vývoj
 pro spokojené bříško
pro spokojené bříško
 výchova
výchova
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
