Díky členství v Klubu maminek od nás můžete dostávat pravidelné e-maily s radami a tipy. Ty jsou šité přímo na míru vám a vašemu děťátku. Může se však stát, že e-maily ale ve své schránce nevidíte.

Víte, že pokud máte e-mail u Google nebo Seznamu, nemusíte vidět všechny zprávy v doporučené poště? Google filtruje poštu a pravidelně zasílané e-maily automaticky přesouvá do složky Promo akce, Seznam zase do složky Hromadné. Pokud vám to nevyhovuje, poradíme vám, jak tuto složku vypnout nebo přesunout e-maily od Klubu maminek do složky hromadné.

Seznam

Pokud máte e-mail u Seznamu, tak si buď můžete zrušit složku "Hromadné"  nebo můžete příchozí e-maily od Klubu maminek natrvalo přesunout do složky Doručené.

Přesunutí e-mailů

Otevřete jeden z e-mailů od Klubu maminek ve složce Hromadné a klikněte v pravém horním menu na Přesunout a vyberte možnost Doporučené. Od této doby vám budou e-maily chodit do hlavní složky Doporučené.

Deaktivace složky Hromadné

Po přihlášení do své e-mailové schránkyklikněte v pravém horním rohu na Nastavení, pak na Čtení zpráv, odškrtněte doručování hromadných zpráv do složky Hromadné a nakonec klikněte na Uložit a zavřít. Pokud se objeví hlášení o zprávách ve složce Hromadné, přesuňte je do Doručených kliknutím na Ano

Odteď bude všechno jako při starém. Sama budete paní vaší e-mailové stránky :) 

Google

V Gmailu si můžete podobně jako u Seznamu, zrušit složku "Promo akce"  nebo e-maily přesunout do složky primární.

Přesunutí e-mailu od Klubu maminek do složky Primární

Jděte do složky Promo akce, kde máte pravidelné informační e-maily od Klubu maminek. Chyťte e-mail a přesuňte jej do složky Primární v horním menu.

Přesun e-mailu z promo akcí v Gmailu

Zrušení záložky Promo akce

Vedle záložek v horním menu je tlačítko +, na něj klikněte a odškrtněte možnost Promo akce, nyní vám budou všechny naše e-maily chodit do Doporučené pošty :)