Oznámit těhotenství můžete originálním způsobem. Hledání pokladu, popsaný talířek a další nápady.

Neuvěřitelně jsme se těšili, až tu úžasnou novinu řekneme našemu okolí! Mým rodičům jsme to řekli hodně brzy a hodně originálně :-) Domluvili jsme si s nimi večeři po jejich návratu z dovolené, takže nic nápadného. A v restauraci se domluvili se servírkou, že na závěr nám přinese pozornost podniku (horké maliny se zmrzlinou) a jim je dá na talířcích, na které jsme napsali „Ahoj babi“ „Ahoj dědo“. Když to paní přinesla, byli jsme s manželem nervózní jak prvňáci. A nějak jsme nedomysleli, že vrstva zmrzliny, která už nejde lžičkou vyjíst, nechá nápis zakrytý. „Vylížeme ty talíře!“ Napadlo mě a naši se se smíchem přidali a nápis objevili :-)

Zbytku rodiny jsme to oznámili až po 3. měsíci. Povedlo se nám je všechny (asi 30 lidí) pozvat na chalupu se záminkou oslavy manželových třicetin. Připravili jsme jim hru - hledání pokladu. Měli několik úkolů a skvěle se u toho pobavili. A pak hledali poklad, který byl ode mě vzdálen 20 metrů, 10 metrů, 2 metry, metr... Někomu pak došlo podívat se mi pod svetr, kde jsem měla na tričku cedulku „poklad“ a šipku na bříško.

Kamarádům jsme zase nechali v restauraci, kde vozí pivo vláček až na stůl, přivézt ultrazvuk a samozřejmě panáky.

V práci jsem měla na starosti značku Hami. Pozvala jsem si nejbližší kolegy na „meeting“ a řekla jim, že jsem se rozhodla zjistit na vlastní kůži, jak to prožívají maminky :-)

Manžel- projektant- zase udělal velký projektový plakát, kde popisoval svůj nový projekt:

Prostě nás to bavilo :-D