Víme, že každá maminka chce pro své děťátko jen to nejlepší, a proto se v Hami snažíme neustále se posouvat kupředu. Rádi bychom se s vámi přehledně a na jednom místě podělili o novinky, na které se můžete těšit vy i vaše děťátko. Pojďte se s námi podívat, co všechno potřebujete vědět o Hami pokračovacích a batolecích mlékách v novém kabátě a v čem jsou všechna pokračovací a batolecí Hami mléka ještě lepší.

Ještě lepší pokračovací a batolecí Hami mléka

 Pro lepší přehlednost jsou nyní Hami mléka označována čísly. Číslo 2 najdete na krabici pokračovacího mléka pro děti od ukončeného šestého měsíce věku, číslo 3 je na batolecím mléce pro malé děti od ukončeného 12. měsíce, číslo 4 je u batolecího mléka pro děti od dvou let a číslo 5 pro děti starší 35 měsíců.

Pro malé objevitele jsme také připravili nový hravý design. Každé mléko má svého usměvavého zvířecího hrdinu, se kterým si můžete užít spoustu zábavy. Batolecí mléka od 12. a 24. měsíce vyrábíme také s oblíbenou vanilkovou příchutí. A batolecí mléko pro děti od 12. měsíce je také dostupné ve speciální variantě na dobrou noc.

I když mají naše miminka ještě malá bříška, jejich nároky předčí potřeby kdejakého dospělého. Potřebují totiž mnohem víc živin, vitamínů a minerálů1. Batolecí mléka Hami jsou ale na podporu nároků malých bříšek v rámci smíšené a vyvážené stravy připravena díky svému jedinečnému složení.

V pokračovacích a batolecích Hami mlékách i dále naleznete unikátní složení OptiNutri společně s prebiotiky GOS/FOS. Složení mlék se v jednotlivých stupních liší tak, aby vždy odpovídalo nutričním potřebám vašeho děťátka v rámci jeho smíšené a vyvážené stravy. Pokračovací a batolecí mléka Hami jsou navíc díky své výborné chuti u malých strávníků dlouhodobě velmi oblíbená.

V žádném z nových pokračovacích a batolecích mlék Hami nenajdete palmový olej a samozřejmě ani žádné konzervanty nebo barviva (tak jak to vyžaduje legislativa pro všechna kojenecká mléka a dětskou výživu). V Hami nám záleží také na potřebách naší planety, a proto naše výrobní závody využívají 100 % energie z obnovitelných zdrojů a naše papírové krabice jsou samozřejmě plně recyklovatelné a obsahují více než 95 % rostlinného recyklovaného materiálu.

Kojení je nejlepší výživou kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení pediatra. Batolecí mléka mají být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte. Způsob použití a další informace na obalech. Potravina pro zvláštní výživu.

1V přepočtu na kilogram hmotnosti těla v souladu s Referenčními hodnotami pro příjem živin DACH (Společnost pro výživu, z.s.), 2019, Společnost pro výživu ČR: Výživové doporučené dávky (DACH) – referenční hodnoty pro příjem živin, Výživa servis s.r.o., 2011.