Vyzkoušejte naši novou řadu „to dobré z obilovin“. Obsahuje až 8 různých druhů obilovin, převážně celozrnných a všechny kaše jsou bez přidaného cukru*.

Po uspěchaném dni máme nárok na neuspěchanou večeři. Na večeři, která bude rychle připravená a o to víc času zbyde na společné hodování. Na večeři, která bude pestrá, naše děťátko vyzkouší zase nějakou novou chuť, a dodá i potřebné živiny.

Hami kaše obsahují vybrané obiloviny jako oves, pšenici, jáhly, ječmen nebo žito. To oceníme hlavně v době zavádění lepku do stravy. Lepek je dobré zařadit do jídelníčku mezi ukončeným čtvrtým a sedmým měsícem podle doporučení pediatra (u kojených dětí se doporučuje s příkrmy začít až po ukončeném 6. měsíci věku).

Kaše navíc dodají dětem tolik potřebnou energii a jsou obohacené o některé vitamíny a minerální látky.  Při prvních ochutnávkách můžete vyzkoušet jen pár lžiček ve formě řidší kašičky. Miminkům se bude ze lžičky lépe jíst a tekutější konzistence je zpočátku dobrá i pro bříško a trávení.

Vyzkoušejte naši novou řadu „to dobré z obilovin“.

Obsahuje až 8 různých druhů obilovin, převážně celozrnných a všechny kaše jsou bez přidaného cukru*. Za svou jemnou a sladkou chuť vděčí pouze cukrům, které se přirozeně vyskytují v cereáliích, ovoci a upraveném mléce. Proto je naši nejmenší tak dobře přijímají! Všechny kaše v této řadě jsou mléčné a plné vitamínů (obsahují vitaminy A, D a B1**). Vyberte si z 6 příchutí tu svou oblíbenou. Budou to voňavé jahody a maliny za teplých letních večerů, chuť šťavnatých švestek v kombinaci s jablíčky, pomeranč pro zpestření a nebo jakkoliv se vám bude zrovna chtít.

Až 8 druhů obilovin

Kaše Hami “to dobré z obilovin” obsahují až 8 různých druhů obilovin, převážně celozrnných. Pšenice se používá k výrobě krupice, kterou děti zbožňují. Jáhly a oves, ječmenžito jsou dalšími složkami vícezrnných kaší. Kukuřice, rýžepohanka jsou přírodní bezlepková zrna.

Řada “to dobré z obilovin” má:

0 % přidaného cukru *
0 % konzervantů **
0 % umělých barviv **
0 % zvýrazňovačů chuti **

* Obsahují přirozeně se vyskytující cukry. ** podle požadavků legislativy. 

Kojení je nejlepším způsobem výživy dítěte nejen v prvních 6 měsících života dítěte. O zařazení doplňkové stravy se poraďte s pediatrem. Kaše mají být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte. Způsob použití a další informace na obalech. Potravina pro zvláštní výživu.