Zabalit na dovolenou, víkend nebo klidně jen na celodenní výlet, je s dětmi občas nesnadný úkol. Ten, kdo byl před dětmi minimalista, teď jen zasněně vzpomíná na jeden batůžek na cestu.

Ovocné kapsičky Hami

Každá maminka uvítá příležitost mít o malinko lehčí zavazadlo, ale zároveň mít zabalenou zdravou a dětmi tolik oblíbenou svačinku bez kompromisů. A takovou mohou být právě ovocné kapsičky Hami, malá praktická svačinka plná zdravého ovoce. Hami ovocné kapsičky jsou:

  • bez přidaného cukru*
  • nejsou zahuštěné přidanými škroby
  • jsou bez konzervantů a barviv**
  • všechny jsou bez lepku

 * obsahují přirozeně se vyskytující cukry
** podle zákona 

A proč se hodí ovocné kapsičky jako svačinka pro každou příležitost?

Ovoce je významným zdrojem sacharidů, vitamínů, minerálů a vlákniny. Je zásadní pro správný vývoj a růst našich nejmenších a proto je velmi důležitou součástí jídelníčku. Děti mají navíc ovoce rády pro jeho přirozeně sladkou chuť. Je vhodné s ním začít  mezi ukončeným 4. a 6. měsícem věku. Nejprve vyzkoušejte jen jeden druh ovoce samostatně, stejně jako tomu bylo u zeleninových příkrmů. Na začátku je dobré podávat jen pár lžiček. Děťátko má tak čas a prostor chutě pomalu objevovat. Pokud nezaznamenáte alergickou reakci, můžete se směle pustit do nekonečných ovocných kombinací.

Hami ovocné kapsičky jsou na výběr v devíti různých příchutích. Vyzkoušet můžete jednodušší kombinace jako je jablíčko s hruškou nebo banánem, ale určitě oceníte například i lesní ovoce s jogurtem nebo exotický pomeranč s mangem. Vaše miminko tak bude mít pořád co ochutnávat. Servírovat je můžete na lžičce nebo rovnou z kapsičky od ukončeného 7. měsíce věku dítěte. Děti je budou milovat nejen na cestách, ale i doma.

Hami kapsičky mají být pouze součástí smíšené a vyvážené výživy dítěte. Způsob použití a další informace na obalech. Potravina pro zvláštní výživu.

Nové, hravé kapsičky HAMI