Cereální kaše Hami obsahují “to dobré z obilovin”. Jsou složeny z toho, co je prospěšné pro malá bříška a rychle se rozvíjející dětský organismus. Všechny kaše obsahují hodnotné, rozmanité a pečlivě vybrané obiloviny a jsou bez přidaného cukru*. A k tomu skvěle chutnají!

Cereální Hami kaše

Kaše jsou jedny z prvních příkrmů a hrají v dětské stravě velmi důležitou roli. Řada “to dobré z obilovin” má:

0 % přidaného cukru *
0 % konzervantů **
0 % umělých barviv **
0 % zvýrazňovačů chuti **

* obsahují přirozeně se vyskytující cukry z obilovin, ovoce a mléka
**podle zákona

 

6 nových příchutí plných obilovin a lahodného ovoce

Objevte, co je pro vaše dítě dobré

8 druhů obilovin

kvalitní obilná zrna

Kaše Hami “to dobré z obilovin” obsahují až 8 různých druhů obilovin, převážně celozrnných. Pšenice se používá k výrobě krupice, kterou děti zbožňují. Jáhly a oves, ječmen a žito jsou dalšími složkami vícezrnných kaší. Kukuřice, rýže a pohanka jsou přírodní bezlepková zrna.

0 % přidaného cukru*

Celá řada kaší “to dobré z obilovin” je bez přidaného cukru*. Za svou jemnou a sladkou chuť vděčí pouze cukrům, které se přirozeně vyskytují v cereáliích, ovoci a upraveném mléce. Proto je naši nejmenší tak snadno přijímají!

Bez konzervantů a barviv**

Děti mají jiné nutriční potřeby než dospělí. Tělo dítěte se neustále vyvíjí, proto je obzvlášť citlivé a potřebuje vhodné a zdravé jídlo. V souladu s požadavky legislativy neobsahují Hami kaše umělá barviva, konzervační látky ani látky zlepšující chuť.

600 testů kvality

Potvrzená kvalita

Ve výživě kojenců a malých dětí není prostor pro nekvalitní suroviny. Proto naše zrna pěstují pouze důvěryhodní dodavatelé s nejvyšší péčí o kvalitu. Rostou na polích, která podléhají přísné kontrole a plodiny jsou důkladně testovány. Každé zrno prošlo přes 600 testů kvality a bezpečnosti.

Až 1000x přísnější standardy

Přísné standardy

Hami kaše splňují extrémně přísné standardy kvality, včetně rezidua pesticidů. To vše proto, aby si maminka mohla být jistá, že dává svému dítěti zdravé a hodnotné jídlo. Proto jsou standardy pro pokrmy z obilovin pro děti až 1000krát přísnější *** než pro dospělé!

*** Týká se norem pro pesticidy v obilovinách. 

100% z Evropy

Původ obilovin

Místo pěstování má zásadní význam pro kvalitu obilovin. Proto 100% obilovin kaší Hami pochází z Evropy. Pěstují se na vybraných polích v oblastech s optimálními klimatickými podmínkami. Zemědělci navíc kontrolují pravidelně půdu, aby měli jistotu, že v ní nejsou přítomny těžké kovy.

Hami vícezrnné kaše jsou obilný příkrm pro kojence a malé děti. Mají být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte, nejsou náhradou mateřského ani kojeneckého mléka. Způsob použití a další informace na obalech. Potravina pro zvláštní výživu.