Objevte se svým malým gurmánem batolecí mléka Hami a jejich chuť, která jistě nezklame jeho malý mlsný jazýček.

Chuť mlíčka na prvním místě?

Některé maminky se při výběru batolecího mléka mohou rozhodovat podle doporučení svého pediatra, jiné dají na radu zkušenějších kamarádek. Ovlivnit může maminku i reklama či obal. Jedním z důležitých faktorů při výběru toho správného mléka pro batole by mělo být i jeho složení, obsah vitamínů a minerálních látek. Pro děťátko je ale ze všeho nejvíc důležitá samotná chuť mléka, díky které se bude k mlíčku rádo vracet.

První chutě malého gurmána

Přecházíte-li na batolecí mléko z mateřského či jiného batolecího mléka, nemusí děťátko mléko přijmout hned napoprvé. Některé děti jsou velmi citlivé na změny chuti a dokážou rozeznat i velmi malé rozdíly. Nové mléko pak mohou odmítnout jen proto, že jeho chuť je pro ně něco jiného, na co si musejí jejich mlsné jazýčky teprve přivyknout. Nespěchejte a zkuste batolecí mléko nabídnout opakovaně nebo třeba jeho malé množství přimíchat do ovocného příkrmu. Až po několika opakováních, pokud by batole mléko nepřijalo, je správný čas uvažovat o vyzkoušení jiného batolecího mléka.

Batolecí mléko Hami chutná skvěle

Chuť Hami mlék pro batolata vaše děťátko určitě nezklame! Batolecí mléka Hami pro děti od ukončeného 12. a 24. měsíce mají nejen jedinečné složení pro malá bříška dětí, ale také lahodnou chuť. Příjemná je také samotná vůně mléčného prášku i připraveného batolecího mléka. Podle zkušeností maminek jsou Hami batolecí mléka dětmi dobře přijímána a oblíbena právě díky jejich skvělé chuti. Takže si na mlíčku určitě pochutná i váš miláček. A budete spokojeni také vy, vaše společné chvilky budou stále pestré a plné radosti.

Batolecí mlíčko Hami jako vhodná součást jídelníčku malých dětí 

Mlíčka Hami pro děti od ukončeného 12. a 24. měsíce se jistě stanou oblíbenou součástí jídelníčku vašeho batolete – ať už ráno k snídani nebo jako součást večerního rituálu před spaním. Uvidíte, že se vaše děťátko bude o „ňamku“ za krátko hlásit i samo! Lahodná chuť ale není jedinou výhodou - batolecí mléka Hami přináší i potřebné živiny, jsou obohacena o důležité vitamíny a minerální látky (například vitamin D, vápník a železo) a obsahují také prebiotickou vlákninu GOS/FOS. Složení je přizpůsobené právě pro malá bříška batolat.

Lahodná chuť Hami batolecích mlék potěší vaše malé dobrodruhy. A když děťátku mléko chutná, i vy máte radost. Už vaše děťátko okusilo lahodnou chuť mlíčka Hami pro batolata?

Rodina na dece

Ještě vám chceme říct

Kojení je pro vaše dítě to nejlepší. Batolecí mléko má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte. Způsob použití a další informace na obalech. Potravina pro zvláštní výživu.