Znáte tuhle oslavu maminek a nenarozených miminek?

Znáte tuhle oslavu maminek a nenarozených miminek? Baby shower pochází z USA a v posledních letech je tahle párty oblíbená i u nás v České republice.

Kdy a kdo ho pořádá? Pořádá se zhruba 3 týdny před termínem porodu, ale záleží na plánech budoucí maminky. Pozvané jsou všechny nejmilejší tetičky, tedy nejlepší kamarádky budoucí maminky. Baby shower vám může uspořádat najatá firma anebo kamarádka, neměly byste si ji pořádat samy, vy jste host a užíváte si pozornost všech. Zaslouženou pozornost.

Hodí se dávat dárky před narozením dítěte? V těhotenství jsou ženy velmi citlivé a je hezké sledovat, jak obdarovanou dárky dojímají, obvykle se uroní pár slz štěstí. Je dobré vědět co si dotyčná přeje, nebojte se zeptat. Nekupujte “jen” bodyčka, těch bude mít budoucí maminka dost.

Výzdoba a dekorace? Baby shower je o dekoracích, většinou bývá tematická, nejčastěji se volí růžová nebo modrá barva, která napoví pohlaví očekávaného potomka. Ale nemusíte se omezovat jen na tyto tradiční barvy, může se použít i oblíbený motiv. Dekorace jsou nutností, co by to bylo za oslavu bez balonků, girlandy s nápisy a všeho možného s dětskou tématikou.

 Občerstvení neboli sladký koutek? Tak ten bývá na takové párty vždy vymazlený. Nechybí dort, muffiny, cupcakes a mnoho dalšího opět s danou tématikou.

Program na baby shower? Většinou nějaký je, ale není vždy nutný. Píší se vzkazy na bodyčko, nebo do knihy, zde můžete zapojit fantazii. Tvořte náramky, věnečky z kytiček, cokoliv, co je blízké budoucí mamince. Nechte se hýčkat. Super je kroužkování neboli tipování přesného data narození miminka.

Každá oslava baby shower je jiná, důležité je, aby se sešla super parta kamarádek. Věnujte se budoucí mamince - ať na svůj den vzpomíná a raduje se z něj.

 Baby shower