Po půl roce bez pláče

No už jsme toho nedoufala, koukala jsem tady na různé typy při koupaní. No a náš Honzík od narození při dotyku s vodou řval a řval. Zkoušení vanička, kyblík, velka vana s náma, plínku přes tělo, hračky ve vodě pro zaujmutí nic!

Tak jsem se rozhodla to neřešit, malého jsem týden jen omývala, a dělal si s nim kravinky jako pokaždé a najednou omyváné žinkou bez plače.

Super jsem si pomyslela no tak zkusíme vodu. Ten den  dopoledne jsem ho dala do vany oblečeného bez vody a po ním ručnik bylo to bez breku jsem se divila protože jen kdykoliv viděla vanu nebo vaničku začal ječet :) Tak jsem večer  napustila  vanu (ve sprše protože vanička byla ještě horší prostě se mu nelibila) dala lehátko a vzala Honzíka a jakoby postavila na nožky a ejhle trošku natahoval a nic dobře pomalu jakoby posedíme a držíme taky bez plače (sice jsme musela snim dělat srandičky), ale zvladáme položila jsem ho pomalinku na lehátko a taky bez pláče super!

Fakt radost malej cakal a a smál se! Fakt jsem měla radost a ukapla slza dojetí a tak už máme radi vodu. Po půl roce opravdu jsem štastná ....

Opravdu stačí vydržet a mít trpělivost :) :))