Náramek s telefonním číslem - bezpečí pro vaše nejmenší

Léto – to jsou výlety, dovolené, festivaly, poutě, slunné dny na plovárně, kultura pod širým nebem.. na všechny tyto akce vyráží spousta dospěláků, dětí i domácích mazlíčků. Který rodič nezažil ty nekonečné okamžiky, kdy se mu dítko právě v takovém "mumraji" zatoulalo. Z vteřin se stávají dlouhé minuty a scénáře, které dokáže během chvilky vyplodit mysl zmateného rodiče, by vydaly na čtyři celovečerní horory (s příměsí sci-fi).

Vyrobte svým dětem náramek, díky kterému vás bude moct dobrá duše, která vaše zatoulané robátko najde, kontaktovat.

Na výrobu náramku potřebujete pouze korálky s čísly a šňůrku, která se dá pevně zavázat. Pokud chcete náramek „vytunit“ můžete ho doplit různými přívěsky nebo pestrobarevnými korálky.

Čím pestřejší bude, tím bude pro vaše děťátko zajímavější a tím spíš si ho také všimnou případní „nálezci“.

Náramek můžete opatřit také zavírací karabinkou, díky které ho budete moct svému malému objeviteli (nejen) na noc sundavat.

Telefonní číslo je informace, díky které se k vám děťátko může brzo vrátit, ale která neprozradí soukromé údaje. Myslete na to, že soukromé údaje (ať už třeba jméno vaše nebo vašeho děťátka) může někdo jednoduše zneužít.

Chystáte se cestovat letadlem? Náramek bude užitečným preventivním opatřením při případném zatoulání se na letišti. Pár vteřin nepozornosti, prostředí plné nových věcí, velké stroje za okny, dětská zvídavost… a dál už to znáte.

Přestože se nám zdají náramky jako skvělý nápad, doufáme, že pro děti budou pouze originálními módními doplňky a že nebude nutné je využít.

Chystáte se na dovolenou s batoletem? Zjistěte, co všechno je dobré si s sebou zabalit!