Oznamte své těhotenství originálně

Pokud vedle vás partner nestál ve chvíli, kdy jste s napětím vyhlížela „druhou čárku“ na těhotenském testu, zkuste mu tuto radostnou zprávu oznámit stylově! A jestliže své nejsladší tajemství dokážete udržet pod pokličkou až do Štědrého dne, budou vaše Vánoce opravdu nezapomenutelné!

Těhotenský test je první předmět doličný, který vás o těhotenství opravdu ujistí. Vložte jej do vánoční baňky a netrpělivě vyčkávejte, až ho váš partner na stromečku objeví.

Fotek bude mít vaše děťátko nespočet, ale obrázek z ultrazvuku, bude navždy první. První snímek vašeho děťátka dojme i ty největší tvrďáky, na to vsadíme boty!

Nejmenší dětská ponožtička je jasný signál!

Už jste svému partnerovi prozradila, že jste těhotná? Tak mu zkuste pod stromečkem oznámit pohlaví děťátka, které nosíte pod srdcem. Dejte do vánoční baňky modré a růžové korálky a nechte svou drahou polovičku spočítat, která barva převládá… holka nebo kluk?

Fantazii se meze nekladou! Nechte svou kreativitu rozjet na plné obrátky a připravte budoucímu tatínkovi (nebo třeba babičce či dědečkovi) překvapení, na které budete společně ještě dlouho vzpomínat.

Nechystáte se oznámit těhotenství právě na Štědrý den, ale chcete být origínální? Mrkněte na naše další tipy - KLIK